☰ Menu Extra ☰
☰ Menu
Broeders Schilderwerken
Broeders Schilderwerken

Woningen die 2 jaar of ouder zijn, komen in aanmerking voor het lage btw-tarief van 9 % voor schilderwerk. Dit geldt voor binnen- en buitenschilderwerk.
Ook voor behangwerk geldt deze regel, met dien verstande dat het lage btw-tarief alleen toegepast mag worden voor het arbeidsloon en dat de gebruikte materialen belast zijn met het hoge btw-tarief van 21 %.

Overzicht 9% BTW regeling:

Schilderwerk binnen en buiten op materiaal en arbeid, mits de woning 2 jaar of ouder is en een woonbestemming heeft. Behangwerk, alleen op arbeid, mits de woning 2 jaar of ouder is en een woonbestemming heeft.

Overzicht 21% BTW regeling:
- Behangwerk, op het materiaal.
- Glas zetten, op materiaal en arbeid.
- Schilderwerk aan woningen tot 2 jaar, gebouwen zonder woonbestemming en bedrijfspanden.


Klik hier voor meer informatie

 
 

Volle agenda 2020

Voor 2020 is de agenda voor het buitenschilder seizoen volledig vol gepland. De eerste buitenklussen voor 2021 staan inmiddels ook al in gepland. Voor het najaar/winterperiode 2020/2021 kan er nog wel binnenschilderwerk worden aangenomen.In januari 2020 heb ik de oude CTL Mini na ruim 6 jaar trouwe dienst vervangen door de CTM Midi. Deze bouwstofzuiger is vanwege zijn M-klasse geschikt om schadelijke stoffen af te voeren. Door de schuurmachine op deze stofzuiger aan te sluiten kan er nagenoeg stofvrij worden geschuurd.Festool Syslite Duo: goed licht is onmisbaar.Vakschilders testen Sigmapearl Clean Matt.Sigma test S2U Nova: Hoe hard is keihard?

 
 
 
 
 
 

 
 
 

 06 51346246

 
 © Broeders Schilderwerken 2013-